NB gesloten

Bij Top to Toe zijn we altijd toegewijd geweest aan het welzijn van onze klanten en in het huidige klimaat waarin we ons allemaal bevinden, hebben we de beslissing genomen om onze rol te spelen om te voorkomen dat het coronavirus zich verspreidt.
 
Vanaf 17 maart 2020, is de salon gesloten. We hopen snel weer te kunnen heropenen. We houden jullie op de hoogte over de heropening via de website en social media.
 
Alle afspraken in de komende week zullen geannuleerd worden. Als je een afspraak hebt staan dan nemen wij contact met jou op.
 
Het is essentieel voor ons, al onze klanten, hun families en geliefden om gezond en veilig te zijn gedurende deze tijd.  Zorg goed voor jezelf en voor elkaar. Vergeet niet om tijdens deze uitdagende tijd wat vriendelijkheid en geluk te verspreiden.

Top to Toe zoekt versterking!

Top to Toe zoekt een ervaren zelfstandig kapper, schoonheidsspecialist en/of pedicure met oog voor kwaliteit. Om zelfstandig behandelingen uit te voeren bij (deels) bestaande klanten in een van de mooiste salons van Groningen. We zoeken iemand die beschikbaar is op zon- en maandagen, en eventueel één of meerdere avonden in de week. Ben jij dit? Mail je motivatie en cv

Top to Toe bevindt zich in de Turftorenstraat in hartje Groningen. Deze loopt van de Grote Kromme Elleboog naar het Hoge der A. Gelegen in de Ellebogenbuurt, één van de mooiste en gezelligste buurten van de stad. De salon vind je, vanaf het centrum, even voorbij de rustige praatcafés en gezellige kroegen, restaurants en bijzondere winkeltjes.

Top to Toe

 

Turftorenstraat 16
9712 BP Groningen
050 737 0 292

 

Mail ons
captcha