behandelingen

Top to Toe is een salon voor haar, beauty en pedicure. Je kunt één behandeling kiezen, maar ook meerdere (soorten) behandelingen combineren. Hieronder volgt een korte omschrijving van de verschillende disciplines, mogelijkheden en producten.

Een compleet overzicht van behandelingen en prijzen vind je op de pagina prijzen.

haar

Je haar is je beste accessoire. Daar ga je met zorg mee om. Voorafgaand aan een knipbeurt of behandeling krijg je bij Top to Toe zorgvuldig advies. Over het juiste model, passend bij vorm van het gezicht, stijl en persoonlijkheid. Maar ook advies en uitleg over verzorging en producten, passend bij het kapsel en de kwaliteit van het haar. Door middel van kennis en ervaring opgedaan tijdens opleiding aan de Toni & Guy Academy in Milaan, en voor en achter de schermen in de modellenwereld. Top to Toe gebruikt shampoos, conditioners en styling-producten van label.m, een complete serie producten van hoogwaardige kwaliteit. Producten zijn ook te koop in de salon. Aangevuld met de Color Bug van Kevin Murphy, een soort make-up voor je haar, die gemakkelijk uitwasbaar is en het haar niet beschadigt. En hair sticks, in verschillende kleuren acryl en houtsoorten. Kijk voor een volledig overzicht van alle behandelingen en prijzen hier.

beauty

Wees goed voor je lichaam. Verwen jezelf met bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling, harsbehandeling, verven wimpers en wenkbrauwen, epileren of manicure. De vrouw die een half uur per dag besteedt aan huidverzorging en iedere zes weken de schoonheidsspecialiste bezoekt, onderscheidt zich al na het 35e levensjaar van andere vrouwen en elk jaar wordt het verschil groter. Top to Toe gebruikt producten van Medex, zo veel mogelijk gemaakt van natuurlijke componenten en zonder toevoeging van kleur- en geurstoffen tenzij strikt noodzakelijk. Geschikt voor de gevoelige huid en dierproefvrij. Deze producten zijn ook te koop in de salon. Kijk voor een volledig overzicht van alle behandelingen en prijzen hier.

pedicure

Iedereen is gebaat bij gezonde voeten. Of je nu veel loopt, staat of zit. Voeten dragen vaak het gewicht van het hele lichaam en krijgen veel te verduren. Je kunt terecht met gezonde of problematische voeten. Preventief je voeten laten verzorgen is van groot belang. Pijn of problemen aan voeten kunnen ongemerkt de houding van het lichaam beïnvloeden. Met nek- of rugklachten als mogelijk gevolg. Tijdens een behandeling worden nagels en nagelomgeving verzorgd. En eventuele blaren, eelt, huid- of nagelschimmels, likdoorns en kloven behandeld. Top to Toe is aangesloten bij ProVoet. Kijk voor een volledig overzicht van alle behandelingen en prijzen hier.